Szerda run:
10 km
00:58:06 (05:48 p/km)
148 avg hr
Regenerálódási pulzus 108 bpm
994 kcal
Egy új karikát próbáltunk ki amely némileg hosszabb lett a tervezettől,így egy kicsit többet futottunk mint a kiírt mennyiség.Jól el is fáradtunk mutatja magát a helyzet,hogy a kihagyott sok sok hét azért meglátszódik.
Futás után Édesapám elhozta legújabb barátomat,mr.Look-ot :) mostantól ő is beszáll a felkészülésbe.Piros-fehér színe szépen harmonizál a bringával ahogyan az kell.Innentől vége a "csehszlovákoskodásnak",leszámoltam az eddigi(egyébként nagyon jó) műanyag taposópedál + sportcipő kombóval :).

csütörtök:
swim
10 hossz bemelegítés
10 x 6 hossz brutál utazó veretés (húb...meg)
4 hossz mell
10 x 2 hossz gyors, oda sprint, vissza lassú (húb...meg2)
10 hossz levezetés
Ez összesen 3.43 km mindennel együtt megvolt 1 óra 39 perc alatt.
Elfáradtunk kutyául.Mivel a CETREND-nél bebizonyosodott,hogy a távval már talán nincs gond ;) így azóta a gyorsulás a feladat.Az efféle speed munkát a többi számban is eléggé megszenvedem ezek nem az én világom :) de nyomatni kell,hogy jobb legyen a célidő.
Úszás mellé opcionális 45 perc erősítés volt a terv,ezt én Naszály mászásra használtam el.Izgatta a fantáziám az új pedál lehetősége.
A csillagállás kedvező volt mert új rekordot sikerült elérnem az 5 kilis hegymenetben merthogy a hivatalosan felfestett rajt és célvonal közt 14'45" -öt hasítottam!
Ez több mint másfél perces javulás aminek egy része talán a pedál hatása de erősödtem is.Nagyon szokatlan és fura volt "odakötözött" lábbal csapatni próbáltam a körhajtást persze csak néha sikerült talán minden esetre a comhajlítóim szerint eltaláltam egyszer-egyszer a technikát:).
Alapvetően nem szeretem a hegymenetet de ez ma jól esett.Egyszer mentem csak fel nem akartam szétcsapni a lábaimat még benne van a keddi intervall és a mai úszás is odavert.
Nincs ezentúl sérülés kockáztatás.
Ha érzem,hogy elég akkor elég.
Ha pihenő nap kell akkor extra pihenőnapot tartok.
Ezért maradt ki már a múltkor is a futás és ma is a 2ik menet.
Mértem a mászásra pulzust is:
160 avg
168 max
285 cal.Pulzusnyugvás 165ről 120ra 2 perc után.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr442863360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.04.29. 08:23:39

Jól van, úgy látom, hogy néha azért sikerült elfáradnod az edzéstervben írtaktól :-))) Végre olyan erőbedobással nyomod, ahogyan kell!
Tetszik ez az új, kicsit megfontoltabb stílusod ;-))
Gratulálok az új pedálhoz, jó barát lesz a tekeréseknél.

norcsifut · http://norcsifut.blog.hu 2011.04.29. 19:00:51

Ez az! Ügyesen csinálod és nem mondanám, hogy túlságosan kiestél volna a ritmusból... és én ezt a futásodra értem :) talán ahhoz értek egy kicsit, minimálisat, a többit (úszásaid, biciklizéseid) meg csak csodálni tudom :) Hajrá Peti!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.04.30. 08:06:07

@norcsifut:
Köszönöm szépen!
A Kishölgytől kapott dícséretben néha bele is pirulok ;)
süti beállítások módosítása