Kimaradozó edzések :(

2010.12.29. 20:04

Az utóbbi 1 hétben a sok munka és egyéb sürgető tennivalók miatt alig jutott lehetőségem edzeni:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( .Ma viszont végre alvás is volt és idő is,így újra a "pályán" voltam.Kedvenc edzésemet nyomtam le az úszás+futás napot.Mindegyikből 1 laza órát.Csodálatos volt újra érezni az izmokat és tolni a kilómétereket,szó szerint mosolyogtam a vízben is úszás közben és a futógépen is.Úgy néz ki,hogy már csak 1 edzés fér bele ebbe az évbe az a holnapi spinning lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr262546821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laciii79 2010.12.29. 21:26:21

Szerintem az edződ elnézi neked ezt a pár nap csökkentett módot, úgyhogy te se legyél magadhoz túl szigorú. :-)
Amilyen eltökélt és kitartó vagy, bőven kompenzálod majd ezeket a napokat.

ironsun 2010.12.29. 22:06:17

Lacinak igaza van, ha jól emlékszem, "párszor" mentél akkor is, amikor a Mestered nem nagyon ajánlotta az edzést... Úgyhogy csak semmi pánik!
süti beállítások módosítása