Tavaly novemberben már egyszer megcsináltam a féltávot akkor az nagyon nehéz és küzdős volt.
pecsipeter.blog.hu/2010/11/14/dunakanyar_70_3
Ma egy kicsit másképp alakult a helyzet... ;)


Mivel nem volt teljes a táv és sajnáltuk is a pénzt Kiskörére így a házi verzió mellett döntöttünk.
Nem éreztem túl jól magam,az elmúlt 2 napban összesen átaludt 8 óra alvás kicsit kevés volt valamint az ipari szél sem könnyítette meg a dolgot.
De egy szavam sem lehet hiszen az ideális hőmérséklet legalább annyit segített ma mint amennyit a kialvatlanság és a szél hátráltatott.

Swim:
1.9 km 00:42:20
Nem úsztam maxon csak amennyire jól esett a komfortzóna legtetején.Ehhez mérten viszont egészen jó idő ez nekem.
Tibike megelőzött kb. 1 percet kaptam Tőle de nem aggódtam mert biztos voltam benne,hogy a "depóból" már én jövök ki elsőként
mivel általában tovább készülődik, mint egy menyasszony:):):).

depó1: 3 perc(sok idő elment pulzusmérő szíj+mp3 beüzemeléssel)

Bike:
90 km, 02:45:53, 32.55 km/h, 135 avg hr
Az ipari szél eléggé megnehezítette a dolgot,tekerés végére jobban be voltak állva a lábaim mint azt előzetesen szerettem volna.
Ez az idő a nettó tekerés ideje,ehhez még kb. 6 percet kell hozzáadni a 2 kényszermegállás miatt.
Versenyközpont Tibike albérlete volt :).
A +6 perc:Úszás után közvetlenül le kellett dobni a lakatot és az úszószemüveget,valamint 60 kili után megálltam kulacsot cserélni és enni.
Tibikét sajnos a tekerés első kilométerén elütötték így számára sajnos hamar véget ért a mai háziverseny:(:(:(.
Kórház,minden.Szétesett a válla,jövő héten kiderül majd,hogy mekkora a baj.Doki már ma meg akarta műteni...Én viszont nagyon remélem,hogy
jövő hónapban IRONMAN lesz belőle mert a lehetetlen nem létezik...

depó2: 8 perc(wc+cipőcsere,kompressziószokni húzás+kóla+L-karnitin)

Run:
21 km, 02:01:00, 5.45p/km 155 avg hr
Magamhoz képest nagyon jól ment,nekem ez gyors tempónak számít,ilyen bringázásra ennyit még nem tudtam ilyen tempóban ráfutni.
Ráadásul egyáltalán nem volt megerőltető speed ez ma egészen könnyen pörögtek a lábak.Sajnos 8. kilitől meghúzódott a balos vádli így nem tudtam illetve nem mertem jobban vágni a tempót.
Ha Tepó bringán kisér ettől a ponttól nem engedett volna tovább:).
Az idő a futás nettó ideje ehhez jött még + 5 perc buziskodás az egyetlen megállásnál vádlinyújtás,masszírozás és villámgyors frissítés+ C vitamin,L-karnitin.Ez a 12. kilinél történt meg.Frissíteni csak kólával,szilárd semmi.
Robotnak nem kellett ilyen rövid távra:).
Innentől már nem lett rosszabb a húzódás ennek örömére utolsó 3 killeren gyorsítottam is.Futáson flow hegyek!
A célban fáradtság zéró,gond nélkül neki tudtam volna indulni még egy ugyanilyen féltávnak.Úgy éreztem ki tudnám fordítani a Világot a négy sarkából:).
Azt inkább nem írom le,hogy ezen kívül még mit éreztem mert még a nagyképűség is belepirulna:).
Elég az hozzá,hogy marhára meg voltam magammal elégedve:) ahhoz képest,hogy én honnan jövök és még csak másfél éve edzek ilyet(közben fogytam is egy keveset,41) szóval ezzel együtt szerintem ez egy vállalható eredmény.Nagyon nagy szívfájdalmam viszont,hogy célt fogva nem tudtunk együtt örülni egymás sikerének edzőtársammal:(
És az is elkeserítő,hogy ha egy kicsit is gyorsabban futok mint a light kocogós tempóm akkor máris valami történik a lábammal.Nem bírja még az élő szövet kellőképpen a fém vázon:).Pedig jobb lesz ha felnő a feladathoz mert a jövőben csak durvább dolgok jönnek:).Maga a féltáv nagyon tetszik nekem,nem túl hosszú viszont azért annyira nem is rövid,olyan pont jól eső.Ideális edzőtáv lesz ez nekem IM után.

Célidő: 05:50:37 ebben már minden benne van.
Sokat kell még tapasztalni nagyon,múltkor Velencén túlvágtam az iramot ma egy kicsit talán túl tartalékos volt,mondjuk ilyen szélben azért nem volt rossz a mai átlag :) és  a futást sem lehetett erőltetni az elején egyre jobban meghúzódó vádli miatt.
Rengeteg rutin kell még,hogy tudjam milyen pályán milyen időjárásban milyen tempó és mennyi kaja lesz a megfelelő a jó eredményhez.

A frissítéssel nem sokat sz@roztam:
ébredés után 2 nutellás banán + víz + koffein + L-karnitin
úszás közben semmi :)
bicajon 2 banán + 3 sport szelet + 2 liter izo,L-karnitin
futás előtt fél liter kóla, + egyetlen futós frissítésnél(12.kili) még fél liter kóla,L-karnitin.Szilárd zéró.
Ennyi.
Nincs szükségem sok kajára menet közben.Komfortzónában maradva teljesen elvagyok saját zsírból szinte.Minimális frissítéssel nagyon sokáig el tudok menni.
Sokkal jobban is érzem magam szinte üres gyomorral.Ma is bicajon sz@r volt ennyit enni-inni,futáson üres gyomorral teljesen okés volt már.
Tudom,hogy tőlem jóval okosabb emberek mindig hangsúlyozzák,hogy tömni kell a kaját ha kell ha nem és biztos igazuk is van de én más vagyok.
Nekem nem kell:).

Hála és köszönet edzőmnek aki kezdő balfékből nagyjából 1 év alatt  szinte már kész robotgépet csinált belőlem.
Hihetetlen mire képes a megfelelő szakmai irányítás.Ha meg még lenne annyi eszem és önfegyelmem,hogy be is tudnám tartani 100%-osan amit Tepó előirányoz akkor még jobb célidőm lehetne.
Mi elég jó "páros" vagyunk amúgy :) mert az Ő végtelenül profi higgadt és óvatos tervezése társul az én lobbanékony kamikaze,napzúzó mentalitásommal aminek eredményeképpen némely levélváltásunk után ugyan ki tudnám húzni a karját egy juji gatame-vel :):):),de azt az érdemet semmiképpen sem lehet elvitatni Tőle,hogy Ő az ész ebben a csapatban.
Nem véletlenül és nem poénból hívom mindig Mesternek.
Maximális tisztelet!
Ma is szembejött kocsival kezében kamerával egyszercsak az első bringás körön! :) Jól esett nagyon!

A kézjel : VL = Vatos Locos



Tibike a kórházban új bringás mezt is kapott:)



Pizza neve koleszterin:) utalva az összetételre:) ,ez volt ma a jutalomfalat!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zárásként engedjétek meg,hogy bemutassam a nagyon tehetséges fiatal művésznőt;), Mari Istennő:










 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr463015068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.26. 01:48:56

@Vasapu: @kombinat: @Tepó:
Ne haragudjatok de nem tudtalak Titeket visszahívni mert bolondokháza volt benn,este 10 után meg már nem akartam zavargászni egyikőtöket sem.
holnap,illetve ma :) beszélünk!

oregbaka 2011.06.26. 09:29:17

Mindenek előtt minél hamarabbi felépülést Tibinek. Döbbenetes, hogy meg tud változni minden egyik pillanatról a másikra. Tegnap beszéltem vele és persze nagyon el van keseredve. Ez természetes. Annyit dolgozott és edzett azért, hogy az álma megvalósúljon. Reménykedjünk abban, hogy a már majdnem vasember szervezete gyorsan tudja adaptálni az "új" helyzetet és nem lesz szükség a műtétre. A hit és akarat sokmindenre képes. Örömmel konstatáltam, hogy a humorát azért megtartotta és csak a D napra fókuszált még így is. Azt mondta, hogy egy kézzel is leússza és ha kell füllel is beevez Nagyatádon.
Egy biztos nem könnyű ilyenkor bármit is tanácsolni!
Vasapuval beszélgettünk hosszabban a héten és akkor azt mondtam, hogy azt kívánom hogy a "csapatból" mindenki örüljön Atádon a célbaérkezés után és mosolygós emberek üljenek a medencében. Tibi nélkül nem lenne teljes a kép. Neki is ott "kell" ülnie és mosolyognia kell.
Most ezt a helyzetet adta az élet és meg is fogja oldani. Biztos vagyok benne hogy jó és felelőségteljes döntést fog hozni. Nekünk pedig egy feladatunk van. Mindenben támogatnunk kell!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.26. 09:34:30

@oregbaka:
Tegnap meló után beugrottam hozzá és elmondta nekem,hogy szinte könnyekig meghatódott amikor többen is felhívtátok Őt.Nagyon jól esett neki és köszöni szépen Mindegyikőtöknek!
Kemény gyerek Tibike,megcsinálja így is az IRONMAN-t.Mondtam neki,hogy nincs gond csak egy kicsit hosszabb lesz így most a tapering :).

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.06.26. 10:02:49

Tibikének innen is jobbulást kívánok!
Ő is tudja, hogy ez kevés lesz az Ironman elhalasztásákoz.

Petyka neked meg gratula! Az 5:50 igen jó idő, de a legszebb szám a féltávodban szerintem az 5:45. Lassan a futásod is feljön a másik két szám szintjére.
Nagyon jól nyomod.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.26. 12:09:15

@oregbaka:
ha már saját blogot nem vezetsz sajnos akkor valamelyikünk oldalán(megtisztelnél vele ha az enyém lehetne ez) megírhatnád,hogy Neked hogy ment a hétvégi veretés.Úgy hallottam van mit mesélni! ;)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.26. 12:11:38

@Vasapu:
Köszönöm szépen.Mivel a futás az a szám mely leginkább függ a test teherbírásától így abban(is) nekem még türelmesnek kell(ene) lennem.Kell pár év mire a szervezet igazán felkészül a hosszabb dolgokhoz.Már csak azt nem tudom hogyan fogom én ezt kivárni :).

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.06.26. 12:17:15

Igazad van, ki kell várni. Én is nagyon türelmes voltam:-).

shepherdpeti 2011.06.26. 12:46:59

Tibikének ismeretlenül is nagyon gyors gyógyulást kívánok, és remélem, hogy Ő is ott lehet Atádon. Peti szuper voltál végignyomtad a féltávot. A tegnapi nap nekem is nagyon jól ment.
Kisköre 4:38:50. Összetett 32. hely, korosztályomban 2. Egy fél órával jobbat mentem mint utoljára Fonyódon:) hat évvel ezelőtt. Az úszás nagyon szarul sikerült, az első 600-as kör több volt mint 16 perc, a negyedik kör vége 53 perc körül lett. Bringán 36,7-es átlagot mentem, gps szerint, de a táv 77,3 km volt. Futáson elég könnyedén ment 12,8-as átlag 20,5 km-en (ez egy picit több volt).
Érmet nem kaptam, mert nem vagyok egyetlen szövetségnek sem a tagja:(. Így a végén leszállítottak a dobogó 2. fokáról és a harmadik kapta meg a kis ezüstömet.:(:(

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.26. 12:56:09

@shepherdpeti:
Gratulálok Neked!Kib...tt jó eredmény!
Durván nyomod! ;)
Az viszont kurva gáz,hogy a végén az érmes dolog...Vazze,hogy van ilyen.
Én a harmadik helyében azért verseny után odaadtam volna Neked az ezüstérmet!Így lett volna sportszerű.

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.06.26. 15:25:40

Tibikének jobbulást kívánok!

Neked Peti, szívből gratulálok az eredményhez!

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2011.06.26. 17:36:39

Neked nagy gratula! Nem lehet gond Július végén!

Hétfőn kiderül hogy Tibi Nagyatád kompatibilis-e. Ha nem, akkor kicsit későbbre megszervezzük neki a homemade IM-et.

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.06.26. 19:08:33

A hétvégén kicsit lemaradtam a hírfolyamról, most update-elek:

Először is Tibikének jobbulást, nagyon sajnálom! Szerintem kevés ember tudja megérteni mit érezhet most, mi ilyenek vagyunk. Öregbakánál nem tudom jobban megfogalmazni, minden szavával egyetértek.
Először is a dátum változatlanul 07.30 (!), de kell egy "B" terv is: ha nem indulhat, akkor ahogy kombinat mondja, megcsináljuk neki az IM-et depóstól szurkolóstól, tóval-vonóval! :)

Addig is ha bármiben tudok segíteni hívjatok!

Peti: Óriási gratula! Viszont engem ez nem lep meg, mert az elmúlt hónapok alatt láttam, hogy ami fejben lehetséges, az benned megvan. Ezenkívül ilyen edzésmennyiséget lenyelni nagyon kevés ember tudna, főleg ilyen kis ráfutással(én a felétől recsegek-ropogok 2-3 év után). Most megvan az eredménye, és ez még messze nem a vége! Vasapuval egyetértve nekem is az 5:45 a leginkább impresszionáló!

@shepherdpeti: Ismeretlenül is gratulálok, a számaid tiszteletet parancsolóak!!! A dobogós sztori gyalázat! Gondolom amikor a nevezési díjat eltették nem volt gond, hogy nem vagy "tag". Ilyen mentalitással megérdemelnék, hogy legközelebb egyszámjegyű nevezőjük legyen.

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2011.06.26. 19:30:00

@Ivan Grasso: @shepherdpeti:
1. Gratula!
2. Ilyen dobogóról áthelyezést Nagyatádon is láthatsz. pl. A külföldi versenyzőt leveszik, mivel ez a magyar OB-ba tartozik.

shepherdpeti 2011.06.26. 20:46:14

Köszönöm mindenkinek, azonban a Triatlon Szövetség honlapján szerepel, hogy a szövetségnél nem regisztrált (tagdij és orvosi vizsgálat nélkül induló) versenyzők csak az Amatőr Kupa sorozatban kerülnek figyelembevételre, OB érmet és minősítést nem szerezhetnek.
De nem ez a lényeg, hanem hogy mindenki húzza meg az utolsó négy hetet, most nem szabad lazítani, Hajrá!

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.06.26. 22:45:43

@shepherdpeti: oké, valószínűleg jogilag stimmel, de akkor úgy kell intézni, hogy senkiben ne maradjanak rossz érzések...

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.26. 23:13:38

@IronSchwarczi: @kombinat: @Ivan Grasso:
Köszönöm szépen!
Még sok munka van hátra de az irány már jó!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.26. 23:45:16

"A július 2-i Balaton-átúszás megerősítésére vagy esetleges időjárás miatti elhalasztására a döntést csütörtökön azaz június 30-án hozzuk meg 12 és 13 óra között. Döntésünket a Siófoki Obszervarótium meteorológus szakembereinek és a Balatoni Vízirendészet vezetőinek szakmai véleményét figyelembe véve hozzuk meg. Kérjük figyeljék honlapunkat ahol azonnal informáljuk Önöket."

Nabasszameg...Nehogy elmaradjon mert nem is tudom mit csinálok akkor...
AKAROM a Balaton Bajnokai-t!!!

mata68 2011.06.27. 08:03:25

@shepherdpeti: Két variációt tudok elképzelni. Jövőre regisztrálsz és megnyered, vagy nem regisztrálsz, megnyered és az arcukba nevetsz :)

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.06.27. 11:01:30

Végül is ez csak másfél óra javítás Novemberhez képest...
Na jó, azért nem rossz :-))))

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.27. 11:39:53

@Tepó: tavaly novemberben a depók nélkül volt 7 óra 22perc.Összidőm közel a 8 órához.Gyilok:) de akkor nagyon örültem a sikeres teljesítésnek!
Ja meg akkor a montival tekertem.A mostani bicajom azért jóval gyorsabb ennek(is) köszönhető a célidő javulás.Na meg persze "picivel" edzettebb vagyok:).

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.27. 11:50:36

@Tepó: Valóban többet kellett volna javítanom.Talán 10-max.15 perc maradt bennem.De ez csak az én érzetem a valóságban lehet,hogy az elért időm volt a plafon:) kevés a 05:50:37 es időm.Viszont július 9én szívesen újra nekiugrom!;)Tényleg!

Tibi(ke) 2011.06.27. 14:07:46

Sziasztok! Szeretném megköszönni mindannyiótok támogatását, nagyon sokat jelentett számomra! Jelen állás szerint mindenképpen szükséges az operáció, szomorúan konstatáltam a rossz hírt... A szerencsém az, hogy a Doki szimpatikus, úgy néz ki érti a dolgát, azt mondja rutin műtét. Persze, neki... de nekem?! Na mindegy, holnap már mehetek is a laborba, ilyesmi, bár azt nem tudom fel vannak-e készülve megfeleő szerszámokkal, asszem nehéz dolguk lesz ha meg akarják karcolni a külső hámréteget:) Legutóbb is amikor egy tetanuszt igyekezett a nővér (olyan Ursula forma, tenyeres-talpas) a seggembe injektálni, két tű is elgörbült, mire felajánlottam, hogy akkor talán próbálkozzunk meg a szemgolyómmal, de az sem sikerült:)

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.06.27. 14:57:39

@PecsiPeter: Vicces volt tavaly, mert miután megcsináltad, még azt is tervezgetted, hogy minek ide másik canga, montival is végigmész :-)))
Most már okosban veresd az edzéseket, mert az autósokat úgy látom megviseli a hőingadozás, és nem figyelnek senkire.
A júli 9-et megbeszéljük még, hogy mi legyen Hortobágy helyett.

@Tibi(ke): sajnálom, ami történt Veled. Mit mondott a doki, mennyi a felépülés? Műtét után 6 hét+gyógytorna?

mata68 2011.06.27. 15:24:40

@Tibi(ke): Ezek szerint csak műteni kell. Nem túl jó hír, de gondolj arra, hogy jövőre is kell új teljesítő, akinek szurkolni lehet:)
Addig még erősebb lehetsz, mint most vagy.
A rehab alatt meg lehet egy jó blogot indítani !

mata68 2011.06.27. 15:25:35

@PecsiPeter: Petya, ezek szerint nem jössz a Hortobágyra ?

Tibi(ke) 2011.06.27. 18:27:04

@Tepó: Műtét után 4 hetet mondott, azután jöhet a torna:(

szaszit 2011.06.27. 20:15:38

@Tibi(ke): Mielőbbi jobbulást kívánok én is, durva ez a sérülés, remélem hamar rendbejössz.

Jó kis edzéseket nyomtok Peti aminek meg is van az eredménye. Csak úgy röpködnek mindenkinél a féltávok, hosszabbnál hosszabb edzések, én pedig már alig várom a pihenést:)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.27. 20:29:47

@Tibi(ke):
Csalódtam Benned :):):)
Elütteted magad csak,hogy ne kelljen egész nyáron edzeni?:):):)
Hogy van ez? :):):)
Azt hitted megúszhatod az IRONMAN-t?:)
A home made verzióban kísérlek majd végig és nem hagylak pihenni menetközben úgysem egy percre sem :):):)
Nem lesz belesétálgatás meg ilyenek! :)
Ha tetszik ha nem de Vasember lesz belőled még idén,nem úszod meg!!!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.27. 20:31:33

@szaszit:
Ne is mondd...F@sz kivan már a sok edzéssel :)
Ősszel eladom a bicajt is,minek tekerjek annyit,tökre fárasztó!:)
Van nekem motorom is megyek inkább azzal még gyorsabban is odaérek :)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.27. 20:32:47

@mata68:
Mostani verzió szerint nem megyünk a Délibáb futásra sem.Proletárság van meg pénz át csoportosítás.
Kell a lé növekedési hormonra meg EPO-ra :):):)

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.06.27. 20:44:50

@Tibi(ke): B@ssza meg a ló!
Mikorra tervezed a teljesítést?

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2011.06.27. 20:57:36

@Tibi(ke): Ha már műtenek, akkor rendes anyagra cseréltesd ki a belsőséget. Fémre, az a minimum.

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.06.27. 22:28:05

@Tibi(ke): úgy tűnik, jelenleg a legnagyobb jelenkori magyar ironman nyomdokain jársz...

www.majorjozsef.hu/index.php?modul=blog&kod=187&kezd=100

Ő is pont 5 héttel Hawaii előtt kapta be az autót...

2.5 hónap múlva indult az arizonai Ironman-en...

...úgyhogy szeptember közepén Tibi(ke) úszni fog egyet a dorogi tóban, utána bringázik egy nagyot, majd ráfut egy kellemes 42-őt. Mi pedig nézni fogjuk! :)

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2011.06.28. 08:50:50

@Tepó: @Ivan Grasso:
Vele kell hogy menjünk, visszük a frissítést, stb.

laciii79 2011.06.28. 08:52:06

@Tibi(ke): Így ismeretlenül is mielőbbi gyors felépülést kívánok!
A feladat meg adott, a barátaid megoldják az életed, neked csak fel kell épülni! :-)
Nagyon nagy hajrá!
Ja, és indíts blogot!

mata68 2011.06.28. 09:53:54

@kombinat: A szokásos BSI mountain bike maraton, futás félmaraton.

Tibi(ke) 2011.06.28. 09:56:51

blog.hu/user/378629: Amit Csabi írt az úgy néz ki megállja a helyét, feltéve, hogy én is hasonlóan regenerálódom mint Joe...(ebben a dologban azért vannak kétségeim)

Már előre hálás vagyok a segítségért, roppant hálás vagyok Mndannyiótoknak, rettentően sokat jelent számomra a támogatásotok!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.28. 10:02:04

@Tibi(ke):
"Azért vannak a jóbarátok..."
Ne köszönj semmit,ez természetes.
Mondjuk a nevezési díjad nem lesz olcsó:):):)

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.06.28. 12:04:12

@Tibi(ke): ... Együttérzek Veled. Gyors gyógyulást, és kívánom hogy minél hamarabb visszatérhess a "vágóhídra" :). Fel a fejjel, szeptember közepén találkozunk ;))!

ironsun 2011.06.28. 12:30:13

Tibike! Azt a mindenit neki! Ez nem jó hír! Viszont én is megyek kísérni az első IM-edre, ezt bizton mondhatom! A műtét után pikk-pakk összerakod magad, remélem hamar összehozzuk a TiborMan-t! Viszont PécsiPeti csak tisztes távolból követhet, mert kihajtja még a lelkedet is és akkor Te is lelketlen leszel...

Tibi(ke) 2011.06.28. 13:54:17

Nem is tudom mit mondhatnék...Köszönöm! Azt hiszem én nem leszek lelketlen, most is egészen meghatódtam, no azért remélem nem válok pityergő kislánnyá...

Ma voltam laborvizsgálaton, kiderült hogy vér folyik az ereimben, nem gépolaj:) Igaza van Janinak, kell egy új váz, egy jóval erősebb!

Tibi(ke) 2011.06.28. 15:05:22

IronSchwarczi: Remélem addigra Te is versenyképes leszel! Hogy haladsz a felkészüléssel?

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.06.28. 18:13:45

Dorog Ironman:

Versenyközpont: Dorogi Tó

Úszás: Dorogi tó
www.gmap-pedometer.com/?r=4610043

630 méteres pálya a part közelében (safety first!)
3 x oda-vissza = kb. 3800m

BRINGA
www.gmap-pedometer.com/?r=4610039

Dorog-Annavölgy oda-vissza 6 x
30x6=180km
egy kör: 100m szint

FUTÁS:
www.gmap-pedometer.com/?r=4610061

A tó körül
14 x 3 km = 42 km

You Can Do It!
Go for Tibike! :)

@Tepó: még szép! :)

Tibi(ke) 2011.06.28. 21:03:30

Ez a dorogi tervezet hibátlan! Már csak össze kell kapnom magam:)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.28. 21:27:16

Azt gondolom,hogy ne feledkezzünk meg IronSchwarzi sporttársról sem!
Ő is felfelé gyógyul sebesüléséből!
Ha úgy gondolja és az egészsége is lehetővé teszi akkor Neki is ott a helye ezen az IRONMAN-en!
motto:Nehogy már ne legyen idén is Finisher!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.28. 21:28:51

@Ivan Grasso:
A tervet szintén támogatom.Nagyon király lesz!

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.06.28. 21:52:23

@Ivan Grasso: Ha mindenki benne van a mókában, akkor én elintézem, hogy a dorogi depó zökkenőmentes legyen. Remélem, hogy nem akadálymentesíteni kell :-))))
Egyébként Dorog-Leányfalu 45 km, ebből csak 2 kör kéne ;-) kicsivel több csak a szint benne...

És esetleg lehetne ez a megmozdulás az Őszi blogos összejövetel, amit terveztünk Fertőn.

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.06.28. 22:07:10

@Tepó: Nem véletlenül gondoltam erre a tóra! :)
A rövidebb bringapályának főleg a biztonság az előnye. Ez egy néptelen szakasznak néz ki, és a 30 kilis körökre egy-egy supporter bármikor ki tud menni a versenyzőkkel. (Úgy gondoltam, hogy valaki mindig legyen velük) A másik a szurkolás lehetősége, ha valaki "eltűnik" 2-2.5 órára egy nagyobb körre, a bázison lévők ritkán látják őket. Végül a szint minél jobban hasonlít Nagyatádra, annál jobb. Ez így kb. 600m lenne.
Mivel még soha nem voltam arra, az útburkolat kérdéses, azt meg kell nézni!

Persze ez csak az ötletelés kezdete, majd kialakul...

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.06.28. 22:16:39

@PecsiPeter: persze IronSchwarzi is jöjjön, ez evidens! Egyébként ha bárkinek féltávhoz lenne kedve az is megoldható.

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.06.28. 22:39:59

@Tibi(ke):

A hangsúly a futáson van, emellett amikor tehetem biciklizem. Az úszás háttérbe szorult, de ebben a versenyszámban is igyekszem hetente 1-2 alkalommal eljutni edzésre.. egyelőre nem a Vasemberes Társakkal. az első nemhivatalos "főpróba" a júliusi BÉF leszen. Ha az menni fog... a csillag a határos ég ;).

Gyors felépülést Neked!!

@PecsiPeter:

:) Köszönöm, és megtisztelőnek érzem a lehetőséget. Maradjunk annyiban, hogy augusztusig kérek időt a döntéssel kapcsolatban :). Első gondolatom az volt hogy hurrá csináljuk, de még várnék a döntéssel.. Még sok IM-et akarok teljesíteni(Veletek). Ám hogy egy másik lehetőséget is felvessek.. Ha valaki a Többiek vagy az Olvasók közül úgy gondolja, hogy tetszik neki a "Buli" de a táv valamiért sok.. Egy váltóban is benne vagyok :). az úszást akár végig is vállalom, de ebben is és a másik két számban is egyezség tárgyát képezi a dolog. Természetesen -ahogy említettem - augusztusban válhat véglegessé minden..

De így vagy úgy OTT LESZEK!!

További eredményes felkészülést!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.06.28. 23:11:26

@Ivan Grasso:
Nekem is a rövidebb több körös verzió a szimpatikus.Nagyon jól leírtad hogy miért.
Supporter az lesz mindig;) egy közeli ismerősöm;) állítólag végig tekeri(űzi) Tibikét majd;)!
Na meg remélem IronSchwarzit is!

Tepó · http://tepo.blog.hu 2011.06.29. 06:41:28

@Ivan Grasso: @PecsiPeter: Igaz, jobb a rövidebb változat...
Majd elmegyek valamikor pályabejárásra, hogy merre a legjobb a burkolat.

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2011.06.29. 20:18:37

Hú, egészen bezsongtam ettől az ötlettől. Már a legszentebb pólóim között kezdem válogatni, hogy melyikben menjek.

Természetesen én is kint leszek, még a supporterek supportálását is vállalom ha kell.

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2011.07.01. 13:02:13

@PecsiPeter: Nagyon nagy fejlődés, milyen szép eredmény gratulálok!

A 60 kommentedet pedig az Index is csak irígykedve figyeli... :)

Alig várom, hogy lássalak benneteket Atádon.

oregbaka 2011.07.01. 14:05:09

@Ivan Grasso: Magyon jó ötlet és terv! Ugye nem kell mondanom? Ott leszek és full support az én részemről is. Ha kell a vízi jelzőbója szerepét is magamra vállalom a tóban vagy hordom a vizet a futóknak. Nem számít semmi, csak Tibi és IronSchwarczi!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.07.01. 19:43:01

@myke6969:
Köszönöm!Ez egy szép dicséret Tőled,egy igazi NagyKirálytól!
Büszke is vagyok rá! ;)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.07.01. 19:43:49

Ma is voltam Tibinél,határozottan jobban érzi magát.Jobban is nézett ki:)
Hétfő délután viszem Őt a kórházba és kedden meg is lesz a műtét.Ha minden okés szerdán már haza is engedik.

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2011.07.01. 19:46:37

Igen és a sebzett 2 harcos IM-én természetesen jelen szeretnék lenni!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.07.01. 20:00:34

@myke6969:
meg sem fordult a fejemben,hogy ne lennél ott... ;)

oregbaka 2011.07.01. 21:29:49

@PecsiPeter: Szóljatok, ha tudok segíteni bármiben. Hazaszállítást vállalom ha esetleg dolgozol vagy bármi közbejönne!
Csapataim készen állnak a harcra, ill. a bevetésre.
süti beállítások módosítása