"Teszthét"

2010.12.04. 21:34


Nemrég elvégeztek rajtam egy véranalízist,minden jó lett kivéve a vas értéket :(
Kicsit cikinek találtam,hogy pont egy Ironman jelöltnek pont a vas kevés,de majd odafigyelek és javítok ezen is.

Pénteken Tepó jóvoltából Győrött végeztünk el egy Conconi tesztet.Korábban még sosem csináltam ilyesmit,nagyon tetszett.
100 wattról kezdtünk és percenként emelni kellett 30 wattal.
370 wattig jutottam 170-es pulzussal.A pulzusnyugvás is jó lett,a hivatalos adatokat majd Tepó dokumentálja.Testösszetétel vizsgálat is volt.
Sajnos a testzsírszázalék nagyon magas,22.5%.Még sokat kell diétázni,hogy jobb legyen.Kiderült az is,hogy csak 177 centi vagyok és nem 180,
mint az én eddig hittem.Ja és a testsúly 98.5 kg.K...va sok.Megint elszaladt:(Szigorítani kell újra a kaján :( sokat.Utazás kapcsán összeismerkedtünk
Tóth Zolival és Dömők Lacival.Jó arcok,szimpatikusak voltak.

Ma,szombaton edzőtársammal úszásfelmérőt tartottunk.Véget vetettünk a saccolgatásnak és pontosan lemértük,hogy mennyi idő alatt ússzuk le a
3.8 kilométert.Felfegyverkeztünk tollal,papírral,stopperrel és egyikünk úszott másik mérte és számolta a hosszokat.Aztán csere.
1 óra 35 perc lett az időm.Ahhoz képest,hogy pár hónapja milyen sz@rul ment,ez ma elég tűrhető volt.Éreztem a csít,nagyon nagy flash ütött be
bizonyos szakaszokon,igazán élveztem annak ellenére,hogy vádligörcsök gyötörtek néha közben.Volt olyan rész,amikor komolyan besz@rtam,hogy
ki kell állnom,de végül minden rendeződött magától és sikeresen befejeztem.Ha ugyanezt a gyékényesi tóban is tudom hozni,akkor rendben lesz a dolog.
Tibi persze jobbat úszott 5 perccel,de hát ő sokkal jobb úszó,mint én.Jobb is lehetett volna az ideje,de ő is görcsökkel küzdött a végefelé.

Történt még a héten új úszófecske vásárlása,a régi több éves darabomat durván kifogytam,mókás volt ahogy "lobog" a seggemen :):):)
Ha majd esetleg olyan testem lesz,amire már nem lesz ciki felhúzni akkor talán veszek egy úszódresszt mert azok tetszenek igazából.
Ezenkívül még spinninggel erősítettem a napokban.

Friss,vasárnapi plusz infó:12 kilit futottam a gyönyörű napos időben havas háttérrel.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr52493484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laciii79 2010.12.05. 11:35:11

Figyi! Ilyen edzésmunkával, akaraterővel és eltökéltséggel a tömeged és a testzsírszázalékod is rohamosan javulni fog szerintem.
Gondolom az meg, hogy így kifogytad az úszógatyád, további lökést ad. Tedd el a gatyát, és majd ha azt is kifogytad, amit most vettél, akkor rakd egymás mellé a hármat. Na, az lesz ám a csudálatos pillanat! :-)
A kaja visszafogásával kapcsolatban pedig egy ötlet (nem az enyém, olvastam valahol, szóval lehet, hogy te is ismered, nálam működik - nem mindig, de általában).
Hihetetlenül kajás tudok lenni este. Nem mondanám, hogy éhes, az más, de egyszerűen azt érzem, hogy ennem kell!
Na, ilyenkor, most, hogy bejött a mandarin szezon, fogom magam, és megeszek egy mandarint. Kell idő, hogy meghámozzam, nem egészben kapom be, hanem gerezdenként, alaposan megrágom és lenyelem. :-) Adtam is magamnak, meg nem is. A szervezetem úgy érzi, hogy ettem, és valóban, de közben alig vittem be kalóriát. Aztán ezt megismétlem, ha szükséges.... :-)
Na ennyi, próbáld ki, ha még nem tetted.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.12.07. 00:02:59

@laciii79: a fogyás és a testátalakítás sajnos egyre nehezebben megy úgy néz ki.Már nem tűnnek el a kilók olyan "könnyen",mint eddig.Újabb és újabb szigorításokat követel ez a cél,amiket pedig néha már nagyon nehezemre esik betartani.Így aztán mostanában stagnál a helyzet.Sajnos vannak napok,amikor annyira elkap az "ehetnék",hogy olyankor többnyire el is gyengülök és belakmározom.A nehézségek ellenére azért bízom benne,hogy tudok még leolvasztani magamról további zsírokat és sikerül még karcsúsodni valamennyit :).
süti beállítások módosítása