Augusztus 20

2010.08.20. 19:01

Tegnap light-os kondizás,ma viszont már végre futónap volt.Egy barátommal futottam,akinek -bár nagyon bírja a terhelést-mindig nagyon magas közben a pulzusa.Tepó tanácsára próbáltunk annyira lassan kocogni,hogy 140-150 körül legyen neki a hr.Hát ez nem nagyon sikerült...

10 km
01:07:00
160 avg hr (barátomnak-ma rajta volt az óra)
1665 cal
A furcsa az,hogy hiába dolgozik magas pulzuson akár órákig is,utána nincsen lemerülve nagyon.Saját tempójában simán 180 feletti a futópulzusa.Ez a mai kocogás is nagyon light-os volt neki érzésre,mégis 160 lett az átlagpulzusa.Lehet,hogy nem is erről a bolygóról való? :) 

Mindezek után pedig délután a falunap keretein belül megmotoroztattuk a vállalkozó szellemű fiatalokat,idősebbeket.Volt mindenféle gép,lehetett választani az érdeklődőknek.Mindenki nagyon élvezte,természetesen én is,jó volt örömet okozni másoknak.Akiket én szállítottam azok elmondásuk szerint nem féltek,tetszett nekik a gurulás:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr192235711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

myke6969 · http://ironmyke.blog.hu/ 2010.08.31. 14:18:34

A barátod akkora, hogy nem csoda, ha nagyon megdolgoztatja a szívét a futás. Ettől függetlenül az ideális pulzus tartományt (ha nem áll rendelkezésre aerob/anaerob mérési eredmény) a maximális pulzus és a nyugalmi pulzus figyelembevételével lehet meghatározni. A maximális pulzusnál NEM a 220-életkor formulára kell gondolni... Tepó tudja hogyan lehet lemérni.

Ettől függetlenül szerintem nagyon menő, amikor valaki jó nagyra nőtt, nagy izmai is vannak és még futni is tud! Ott nem érheti szó a ház elejét :)
süti beállítások módosítása