Gyógyulófélben

2010.09.11. 17:03

Végre jobban vagyok,láz már a múlté,a gyengeségérzetem is múlik.Holnap a tervek szerint megpróbálkozok már valami futással.
Ma voltunk egy villámvendégségben párom egyik munkatársáéknál.Nagyon finom sütit ettünk!:)Ennek a munkatársnak a férje is triatlonozik,
végre személyesen is összeismerkedtünk.Teljesítette most augusztusban az Ironmant-t is Nagyatádon,de tavasszal volt a Balaton Szupermaraton-on is,
meg pár hasonló rendezvényen.Mesélt az élményekről,megmutatta a biciklijét,ilyesmik.Nem egyszerű dolgok történtek vele
Nagyatádon pl. úszás közben.Eltévedt a ködben,így a számára jóval hoszabbra sikerült úszás miatt kicsúszott a limitidőből,
de miután a doki megvizsgálta végülis tovább engedték.A pulzusa nem volt 100 sem!Ezt csak érdekességképp meséltem el.
Jó volt összebandázni,még az is lehet,hogy a jövőben tudunk akár együtt is edzeni menni.Elég közel lakunk egymáshoz,pár km csak a távolság.

A holnapi versenyhez minden indulónak hajrá!Valamint egészséges célbaérést kívánok!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr292288859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ztoto 2010.09.11. 22:22:53

Szia Péter!
Most találtam meg a blogodat, és szinte kiolvastam. Elöszőr is gratulálok a minusz 35-höz, másrészt a terveidhez és ahhoz az uthoz amin már rajta vagy.
Amiért írok az az, hogy én is most kívánok rálépni erre az ösvényre.
Kiloban én is jól állok:)Tehát ez az első cél.Majd az ir.....
Sport nekem is megvolt mindig, de a kilo maradt.
Ha körvonalakban leírnád , hogy mivel indult meg nálad a 35 kili, azt nagyon megköszönném.
További jobbulást.
üdv
Toto

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.09.12. 19:45:40

Szia Peti!
Szerintem még várjál nyugodtam 1-2 napot, mire teljesen meggyógyulsz. Jobb a teljes gyógyulás, mintsem hogy ismét ki kelljen hagyni utána. Utána pedig lassan szabad csak újra neki indulni.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.09.12. 22:25:14

@ztoto: köszönöm!
üdv az ösvényen! ;)
2009.november 16-án kezdtem neki a fogyásnak.eleinte mindentől ment lefelé a súlyom,nagyon nem is kellett erőlködnöm.mindenfélét ettem,úgy,mint előtte,csak sokkal kevesebbet.Ekkor még nem nagyon tudtam semmit sem mozogni kardió szempontból,mert nem bírtam,csak minmális dolgokat.5-10 perc futás vagy 40-50 perc gyaloglás,ilyesmik.:(Aztán Karácsony és január környékén ez a módszer már nagyon kevés volt,nem mozdult a mérleg,igy meg kellett változtatnom az étrendet is drasztikusan.eltűnt az üdítő és a tej.maradt a víz.CSAK VÍZ.szilárdból pedig a hasznosabb tápanyagoké lett a főszerep.elég spártai lett az étrend.rizs,zabpehely,sovány túró,teljes kiőrlésű tészta,minimál krumpli,puffasztott rizs.brokkoli,sok egyéb zöldség,tojás.tejsavó fehérje(gyúrós)+ vitamincsomag.De mindezek is kevésnek bizonyultak egy idő után,de ekkor már a mozgás megoldotta a többit február-mérciustól.ekkorra már fél órákat tudtam kocogni,meg 1 órát bicajoztam kb.szinte napi szinten.így aztán az első 5 hónapban kb. 25 kilót fogytam-kinézet kezdett durván átalakulni-.ezek után már nyártól nagyot lazult a diéta mert nagyon sok mozgás lett hirtelen-már bírtam-,így ezek a sport dolgok megoldották a zsírégetést.így persze lassabb is lett az ütem,de talán egészségesebb is,plusz közben néha azért jókat lehet enni:)májustól mostanáig "csak" 10 kiló ment le,de nem baj,most már működik a kazán ezerrel;) már csak hébe-hóba "tűnik el" egy-egy kiló:)
kb. nagy vonalakban ez történt,remélem tudtam segíteni,majd egy téli estén jobban belemászom ebbe a dologba egy egész bejegyzés erejéig,mindenre kiterjedően.
A lényeg a következetességen van,a spártai kaját tartani kell hónapokig,és a mozgást ha megy akkor növelni.
negatív kalóriamérleget kell produkálni,többet kell elégetni,mint bevinni.Aztán ezt tartani hónapokig,keményen.ha több infó kell,esetleg e-mail : pecsipeter@citromail.hu
sok sikert és elszántságot a fogyáshoz!nagyon meg tudja változtatni az embert,akár egyfajta új élet is beköszönthet!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.09.12. 22:28:12

@Tepó: háááát,a türelem nem erős oldalam :)
de azért igyekszem néha;)
mai futás megvolt,majd irok róla bejegyzést.
"Utána pedig lassan szabad csak újra neki indulni" -ezt asszem nem tartottam be :)
bár mentségemre legyen mondva,már délután megvolt a run,a hozzászólásodat pedig csak most este olvastam.
süti beállítások módosítása