Swim + circuit training

2010.12.12. 12:14

Tegnap végre a nagymedencében lubickolhattam megint.3 kili volt összesen,benne technikázás meg egy kevés segédeszközös rész is.Bólyát még nem sikerült beszereznem megfelelő méretűt,így deszkával a lábam közt nyomom azt a részt.Egyenlőre a deszkával kar nélküli gyors lábtempós rész a kedvencem.Ma pedig újra köredzés következett.1 óra 10 perc alatt végeztem a bemelegítő 10 és a levezető 15 perces laza tekeréssel együtt.Átlagpulzust csak a fő munka részre mértem:120 avg hr.Elég intenzív a mozgás jó kis gyakorlatsort írt össze Tepó,nekem a guggolásból felugrás rész a legfárasztóbb.

Ez a hetem egyébként elég zűrös volt,sok rohanással telt,de azért öröm is akadt:végre megvan a bicaj!Úgy alakult,hogy a hétvégén is mindkét nap dolgozom,nálunk is sok meló van decemberben,egyre nehezebb beosztani az időt,hogy mindenre jusson.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr632510597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.12.12. 16:10:59

Ezaz Peti, csak így tovább!
A bóját innen tudod a legkönnyebben és sztem a legolcsóbban is beszerezni.
Postáztasd ki!
www.aquafitnessfelszerelesek.hu/

Egy idézet neked:
"Tudni illik és kell pihenni..."

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.12.12. 17:25:38

@Tepó: néztem az oldalt amit linkeltél.tényleg jók az árak!a deszkát kb. dupla ennyiért vettem a decathlonban.még jó,hogy bója nem volt:).

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.12.12. 21:15:16

@PecsiPeter: igen, ők gyártják ezeket, ezért tudják ilyen occón adni.
süti beállítások módosítása