A hétvégén Fehérváron vendégeskedünk(ez a bejegyzés is innen megy),így ma reggel adta magát a helyzet,hogy itt fussam le a szokásos vasárnapi hosszúmat.Mivel itt nem volt előre kimért távom,így randomszerűen menetközben alakítottam ki a pályavonalat,a kiliket pedig órám alapján számoltam ma.Nyugis tempóval 2 óra 15 perc alatt le  kell tudnom futni a félmaratont,így ennyi időintervallum volt a terv.Jó hangulatos volt az ébredő városban futni,nagyon bejött.Mivel én is laktam itt korábban kb. 10 évet,így olyan útvonalon szaladgáltam,amihez kötődik valamilyen korábbi emlékem.Jól eső öröm run volt ez a mai,úgy gondolom jó úton járhatok a felkészülésben,mert ma azt éreztem  21 killer után,hogy ez kevés,szívesen futottam volna még.Robotgép feeling :)

 Napfelkelte a városban:

 

kb. 21 km
02:14:31
150 avg hr
2797 cal

 "this is my church..."

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr782359662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.10.11. 07:42:55

Szép futás!
A csípőd hogy van?

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.10.11. 10:01:40

Most nem fájt.Sajnos nem tudom,hogy mitől jön elő néha és mitől nem máskor :(
Majd megszerelem :)

ironsun 2010.10.16. 09:37:40

Jól menetelsz! Fontosak a jó idők, de még fontosabbak a versenyt követő érzések: ha a verseny végén azt mondja az agyad, hogy ment volna ez még tovább is, akkor jó úton jársz! Zene: az IM futásomat Faithless-el kezdtem, nagyon be tudja állítani az ember gondolatait a helyes irányba!
süti beállítások módosítása